¨ Tiedote - INNER Sisustusarkkitehdit

TIEDOTE

 

Hanna-Marie Interiors Oy ja Sisustusarkkitehti Anna Autio yhdistyivät helmikuussa 18.2.2021, jolloin Anna Autio siirtyi Hanna-Marie Interiors Oy:n osakkaaksi ja yhtiön nimi muuttui. Uusi nimi on INNER sisustusarkkitehdit Oy.

Nimenmuutos tai osakeanti eivät vaikuttama yrityksen juridisiin tietoihin, kuten Y-tunnukseen (3000610-4), pankkiyhteyksiin, voimassa oleviin sopimuksiin tai yhteisiin projekteihimme.

Yhteyshenkilömme ja suunnittelijat käynnissä olevissa projekteissa säilyvät ennallaan. Myös palvelut ja toimintamallit jatkuvat kuten tähänkin saakka. Yhdistymisen johdosta pystymme palvelemaan teitä entistä osaavammalla joukolla, joustavammin ja monipuolisemmin.

Hanna-Marie ja Anna pelaavat saumattomasti yhteen vuosien yhteisellä suunnittelukokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. He ovat toteuttaneet laajoja ja pieniä tilahankkeita yhdessä alihankkijoina ja kumppaneina. Vuosien varrella suunnitteluprosessi on hioutunut napakaksi, kustannustehokkaaksi ja luovaksi paketiksi, jota kutsutaan jatkossa Inneriksi. Sähköpostiosoitteemme ja www-sivujen osoite on päivittynyt. Toimistomme muuttaa uusiin tiloihin Tampereen keskustassa 29.3.2021 alkaen. Näet uudet yhteystietomme alla.

INNER Sisustusarkkitehdit Oy

Aleksis Kiven katu 20, 2krs, 33200 Tampere, puh. 050 552 0090 info@innerinterior.fi

 

Me uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tavoitteenamme on aina tuoda lisäarvoa kaikille asiakkaillemme palvelun laajuudesta riippumatta. Nyt haluamme alkaa luomaan yhteistä lennokasta tarinaa, jossa sinunkin projektisi on mukana.

Hanna-Marie Naukkarinen
toimitusjohtaja