¨ SANDBERG CO-WORKING - INNER Sisustusarkkitehdit

SANDBERG CO-WORKING

Sandberg co-working

 

Himla Arkkitehtien uudet Co-working toimitilat suunniteltiin Tampereen keskustaan Sanbergin taloon. Tilahankkeen tavoitteena oli löytää ja suunnitella arkkitehtitoimiston ja heidän yhteistyöyritysten tarpeisiin vanhoja toimitiloja paremmin soveltuvat tilat. Tilojen tuli vastata pandemian myötä muuttuneisiin työskentelytapoihin sekä toimia niin edustus- kuin työskentelytiloina, huomioiden turvaluokituskriteerit. Visuaalisesti tiloilta vaadittiin persoonallisuutta, tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Tavoitteena oli luoda paikallisten tunteman arvokiinteistön arkkitehtuuria ja tunnelmaa korostava visuaalinen ilme ja tunnelma.

 

Suunnittelimme tilaratkaisua yhdessä asiakkaan kanssa ja jatkoimme tilan visuaalisen konseptin suunnittelua yhdessä Sari.M Design Studion kanssa aina pintamateriaaleihin, kalustesiin ja valaistukseen saakka. Suunnittelimme yhdessä mittatilauskalusteita, mm. sohvat, säilytyskalusteet ja yksityiskotiin viimeistellyt työpöydät. Tiloja ja eri vyöhykkeitä rajataan eri materiaaleilla ja muunneltavilla verhoratkaisuilla.

 

Projektin aikana hoidimme suunnittelun lisäksi kalusteiden ja tuotteiden kilpailutukset sekä tilaukset työmaan aikataulun mukaisesti. kommunikoimme läpi projektin osapuolten välillä ja kävimme rakentajien kanssa keskustelua mahdollisimman kustannustehokkaasta toteutuksesta.

 

Loimme arvokkailla materiaali- ja värivalinnoilla tunnelmaa, jota korostimme muunneltavan ja tavallisesta toimistovalaistuksesta poikkeavan valaistuksen avulla. Harmoninen ja läpi tilojen jatkuva yhtenäinen ilme ja tunnelma on ollut kehuttu. Persoonallinen ja mieleenpainuva sisustus vastasi asiakkaan toiveisiin.

 

Kiinnostuitko kohteesta? Lue blogiartikkelimme Arkkitehtitoimiston tyylikkäät turvaluokitellut tilat suunniteltiin Tampereen keskustaan täältä.

 

Suunnittelijat: INNER Sisustusarkkitehdit Oy & Sari.M Design Studio
Valokuvat: Okko Sorma, Design Underlined
Arttikehtisuunnittelu: Himla Arkkitehdit Oy

Tiedot:
• Koko: 325 m2
• Valmistunut: 04/2021
• Asiakas: Himla Arkkitehdit Oy
• Sijainti: Tampere, Sandbergin talo

  • /