¨ KAHVILA-RAVINTOLA SOOS - INNER Sisustusarkkitehdit

KAHVILA-RAVINTOLA SOOS

Kahvila-ravintola Soos

 

Espoon Kivenlahteen avattiin syksyllä 2021 uusi kahvila-ravintola Soos osana isoa toimistorakennushanketta. Olimme mukana ravintolan suunnittelussa hankeen alusta saakka. Olimme asiakkaan matkassa läpi projektin, aina alustavasta tarvekartoituksesta tilan käyttöönottoon asti. Suunnitteluprosessi oli varsin perusteellinen. Kokonaisvaltaisen sisustussuunnittelun lisäksi vastasimme projektinhallinnasta ja budjetista sisältäen kalustekilpailutukset sekä tilaukset. Suunnittelimme myös ravintolan ja kahvilan opastuksen.

 

Tutkimme tilaa ja sen toiminnallisuutta sekä viihtyisyyttä monesta eri näkökulmasta ja hyödynsimme meille opinnäytetyönä tehtyä tutkimusta ravintolatilojen moniaistillisuudesta. Tavoitteena oli luoda viihtyisä ja lämminhenkinen tila, joka palvelee vierailijoita sekä talon toimijoita lounasravintolana ja kahvilana. Kiinnitimme erityisesti huomiota intiimin ja viihtyisän tunnelman luomiseen haasteellisessa korkeassa tilassa. Akustiikkaratkaisut ja valaistus olivat merkittävässä roolissa miellyttävän tilakokemuksen saavuttamiseksi, unohtamatta viherkasvien merkitystä viihtyvyyteen.

 

Lopputuloksena syntyi moderni ja raikas, talon arkkitehtuuria ja ympäröiviä elementtejä mukaileva sisustuskokonaisuus. Erilaiset istuinryhmät ja tilajaottelu mahdollistavat laadukkaat puitteet monenlaisille asiakastyypeille, kohtaamisille ja tapahtumille.

 

Aularavintolan sisustus- ja opastesuunnittelu: INNER Sisustusarkkitehdit Oy
Valokuvat ja opastegrafiikka: Okko Sorma, Design Underlined

Tiedot:
• Koko: 340 m2
• Valmistunut: 09/2021
• Asiakas: Juvenes Oy
• Sijainti: Espoo, Oops toimistorakennus

  • /