¨ Toimiston sisustussuunnittelu - INNER Sisustusarkkitehdit

GRANLUND TAMPERE OY

Toimiston sisustussuunnittelu rekrytoinnin ja työntekijöiden näkökulmasta

 

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund Tampere Oy laajensi ja saneerasi ensimmäisen kerroksen  tilat toimistokäyttöön alkuvuodesta 2019. Pandemian aikana uusittiin toinen kerros ja ylin kiinteistön kerros valmistuu vuoden 2022 aikana. Tavoitteena vaiheistetussa tilauudistuksessa oli uudistaa työtilat erillisistä työhuoneista miellyttäväksi monitoimitilaksi ja panostaa työnteon miellekkyyteen. 

 

Projektissa suunniteltiin vieraille avoin ensimmäinen kerros, ja sen asiakaspalvelu- ja neuvottelupisteet odotus- ja narikkatiloineen. Näiden tilojen suunnittelussa tärkeää oli mukailla asiakkaan graafista brändi-ilmettä, joka näkyy myös kaluste- ja valaisin valinnoissa. Väri- ja materiaalivalinnat yhtenäistää jokaisen kerroksen rakennuksen sisällä.

 

Olimme projektin alusta asti mukana tilasuunnittelusta irtokalusteiden valintaan saakka. Kustannustehokkaat tilamuutosratkaisut on suunniteltu kestävästi, toimivaksi kokonaisuudeksi säilyttämällä esimerkiksi olemassa olevia lasiseiniä ja rakenteita. Avustimme asiakasta kalusteiden ja tarvikkeiden kilpailutuksessa suunnitteluvaiheiden jälkeen.

 

Jo ennen pandemiaa suunniteltu ensimmäinen kerros vastaa edelleen hyvin Granlundilla käytössä olevaan hybridityöskentelymalliin, jossa liikkuvat mobiilityöpisteet mahdollistavat vapaan ja turvallisen itsenäisen työskentelyn ilman osastorajoja. Oikein mitoitetut äänieristetyt ja eri kokoiset videoneuvottelutilat toimivat lisääntyneissä etäpalavereissa ja ryhmätyöskentelyssä. Spontaaneja kohtaamisia ja taukojen merkitystä korostetaan viimeisessä vaiheessa uudistamalla kahden kerroksen taukotilat ja kalustamalla ne miellyttävin nojatuolein ja sohvin. 

 

Voit lukea toimitilaprojektista lisää Granlund Tampereen blogista Suunnittelytyön puitteet ovat kunnossa Granlund Tampereella täältä.

 

Valokuvat: Okko Sorma, Design Underlined

Tiedot:
• Koko: 720 m2
• Valmistunut: 03/2019
• Asiakas: Granlund tampere Oy
• Sijainti: Tampere

  • /