¨ Palvelukonseptiasi tukevien asiakastilojen sisustussuunnittelu

PALVELUYMPÄRISTÖT

Luomme kokemuksellisia palveluympäristöjä liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kehittämiseen.

Asiakastilojen visuaalinen ja toiminnallinen tavoitteisiin vastaava suunnittelu

 

Tilojen toimivuus, visuaalisuus ja tunnelma vaikuttavat asiakkaiden tilakokemukseen. Viihtyisät ja toimivat tilat ottavat huomioon useat käyttäjä- ja asiakasryhmät sekä vahvistavat yrityksen tai instanssin viestiä. Suunnittelemme tiloja, jotka synnyttävät sykähdyttäviäkin tunteita, kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka takuulla jäävät ihmisten mieleen osana asiakaspalvelua ja tuotetta. Otamme suunnittelussamme huomioon yrityksesi arvot sekä vision ja luomme tarvittaessa brändi-ilmettä vahvistavan visuaalisen ja toiminnallisen konseptin, jossa materiaalivalinnat, toiminnallisuus, tilasuunnitelma ja opasteet ovat merkittävä osa viestiä.

Luomme toimivia ja elämyksellisiä tiloja käyttäjälähtöisesti niille, jotka haluavat
parantaa kilpailuasemaansa ja jäädä asiakkaiden mieleen – positiivisesti.

3D visualisoinnit – tarvekartoitus – asiakaskyselyt – visuaalinen konseptisuunnittelu – opasteet ja grafiikka – tunnelmamuotoilu – palvelumuotoilu – käyttäjäpolku – tilasuunnittelu – kalustesuunnittelu – valaistusuunnittelu

Autamme yritystäsi kehittämään palveluympäristöä tukemaan palvelukonseptianne ja asiakaskokemusta

Miksi panostaisit?

 

Asiakaskokemus on tutkitusti avain voittavaan liiketoimintaan. Tilat, niiden toiminnallisuus ja viusaalisuus ovat merkittävässä osassa asiakkaasi palvelupolkua. Pystymme kehittämään tilasuunnittelulla mm. kilpailijoista erottautumista, henkilökunnan työntehostamista, sujuvaa ja helpompaa asiointia sekä asiakaspalautetta, näkyvyyttä ja taloudellista kannattavuutta.

Miten me se tehdään?

 

Aloitamme aina selvittämällä nykytilanteen. kartoitamme kehityskohdat tutkimalla toimintaa tilassa ja kuinka tila toimintoihin taipuu. Osallistamme henkilökuntaa ja mielellämme myös asiakkaita todellisten tarpeiden ja toiveiden selvittämiseksi. Suunnittelussa keskitymme tavoitteisiin ja olennaisiin kehityskohtiin kustnnustehokkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Mitä saat?

 

Päivitettyjen tilojen jälkeen asiakkaidesi sitoutuminen kasvaa, arvokkaat suosittelijat lisääntyvät ja kilpailijoista erottuminen helpottuu. kohtaamiset ja läsnäolo lisääntyy ja oma palvelukonseptinne toteuttaminen helpottuu. Osallistamalla ehkäisemme muutosvastarintaa ja henkilökunnan työnteko helpottuu kun tila vastaa työtehtäviä. tilat ovat loistava apu rekrytointiin ja yrityskulttuurinne kehittämiseen. Mittaamalla tuloksia ennen ja jälkeen sinulla on mahdollisuus seurata suoria tuloksia.

Varaa ilmainen suunnittelupalvelun kartoitustapaaminen suoraan kalenteristamme.
Se ei sido sinua mihinkään. Samalla saat ideoita ja vinkkejä oman liiketoimintasi kehittämiseen.