¨ Palvelut - INNER Sisustusarkkitehdit

PALVELUT

Palvelukokonaisuus tarvekartoituksesta suunnitteluun ja projektinhallintaan

 

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu paljon muutakin kuin tilojen suunnittelua, jossa toki olemme pistämättömän hyviä.
Me tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden aina alkukartoituksesta käyttöönottoon ja olemme tukenasi läpi hankkeen.

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

 

Ydinosaamisalueemme on sisustus- ja tilasuunnittelu. Mikään projekti ei ole meille liian suuri tai pieni. Kaikki lähtee toiveista ja tarpeista,joita sinun ei tarvitse osata määritellä – me autamme siinä. Jokainen suunnittelemamme tila on yksilöllinen, sinua varten luotu.

PALVELUMUOTOILU

 

Jokainen suunnittelutyömme alkaa tarvekartoituksella. Mitä käyttäjäystävällisempää lopputulosta tavoitellaan, sitä tärkeämpi ensimmäinen vaihe on. Pyrimme ymmärtämään käyttäjää haastatteluilla, kyselyillä, työpajoissa, tarkkailemalla ja tutkimalla.

KONSEPTISUUNNITTELU

 

Tarvekartoitukseen perustuvat räätälöidyt, brändin mukaiset visuaaliset ja toiminnalliset ideat ovat arvokkainta osaamistamme, jossa paljastamme vahvuutemme ihmisläheisinä liiketalouden osaajina. Tarvittaessa konsepti monistuu käsikirjaksi eri toimipisteisiisi.

OPASTESUUNNITTELU

 

Tilasuunnittelun ohella tilaviestintä on tärkeä osa kokonaisuutta. Opasteet ja muut graafiset elementit ovat tärkeä osa tilojen käytettävyyttä ja toiminnallisuutta. Muut tiloihin ja viestintään liittyvät graafiset materiaalit, kuten asuntoesitteet onnistuvat.

PROJEKTINHALLINTA

 

Halutessasi voit jättää huoleksemme materiaalien ja kalusteiden kilpailuttamisen, tilaukset, budjetoinnin, projektin aikataulutuksen ja työmaan valvonnan. Pidämme sinut ajan tasalla, mutta pystyt keskittymään omaan ydinosaamiseesi, kun projekti etenee sujuvasti. Lue lisää täältä.

Miten projekti kanssamme etenee?

Aloitamme aina ilmaisella yhteisellä tapaamisella, jossa kartoitamme tilanteen ja pohdimme kanssasi, kuinka voimme auttaa.
Voit varata ajan suunnittelutyön kartoitukseen etä- tai lähitapaamiseen helposti suoraan kalenteristamme.

Palvelumuotoilu

Tarpeiden ymmärtäminen

 

Jotta tiloille voidaan määrittää selkeät tavoitteet on ongelman määrittely ja todellisten tarpeiden selvittäminen ja analysointi tärkeää. Asiakkaan ja tilan käyttäjäryhmiä on ymmärrettävä, jotta tilat voidaan suunnitella vastaamaan tavoitteita.

Konseptisuunnittelu

Ideointi ja konsepti

 

Tarvekartoituksen analysoinnin jälkeen ideoidaan ja luodaan konsepti, joka pyrkii vastaamaan tilojen todelliseen tarpeeseen ja tavoitteisiin. Kohdistamme investoinnit oikeaan osoitteeseen ja konseptista muodostuu kehityshankkeen punainen lanka.

Tila- ja sisustussuunnittelu

Tila- ja sisustussuunnitelma

 

Intohimomme ja ydinsaamisemme on ihmisten hyvinvoinnin parantaminen. Päämääränämme on laadukkaampien ja kestävämpien tilojen suunnittelu, emmekä unohda matkalla käyttäjiä kenelle suunnitelmaa todella tehdään ja miksi.

Projektinhallinta

Projektinhallinta ja valvonta

 

Projektinhallintaan kuuluu osaltamme sisustussuunnitelman toteutukseen liittyvää organisointia ja johtamista. Tarkoituksena on vapauttaa aikasi omaan ydinosaamiseesi. Hoidamme kilpailutukset, tilaukset ja valvomme työmaan etenemistä.

Askeleet kohti onnistunutta tilaprojektia

Ihminen & tavoite

Tila ja arkkitehtuuri

Visuaalisuus, toiminnallisuus & kestävyys

Sujuva kommunikointi

Vaivaton toteutus

Nämäkin yritykset luottavat meihin

Fimlab
Granlundlogo2_hrm
Noktop
Nikora
Silverbucket
Nokian kaupunki
Are
Ylojarvi-logo-rgb_harmaa2
Ollikainen
Juvenes
paulig-logo._harm2
Ahti invest
JPJ-wood
Pirte
tampere.finland_harmaa2