¨ INNER Sisustusarkkitehdit - kumppanisi toimitilojesi kehittämisessä

MEISTÄ

Tahtotilamme on työskennellä ihmisen hyvinvoinnin vuoksi

 

Intohimonamme on hyvinvointi ja kaikkea toimintaamme ohjaa perimmäinen ajatus siitä, että olemme olemassa ihmisten hyvinvoinnin vuoksi. Keskitymme jokaista projektia tehdessämme loppukäyttäjään, ihmiseen. Se on mahdollista vain, kun tarpeet ja toiveet ymmärretään syvällisemmin.

Tavoitteemme on luoda laadukkaampaa ja kestävämpää rakennettua ympäristöä

 

INNER on perustettu halusta tehdä asiat paremmin. Uskomme laadukkaiden, hyvin suunniteltujen tilojen pitkäikäisyyteen ja positiiviisiin vaikutuksiin ihmisten hyvinvoinnissa. Tunnistamme ja kehitämme rooliamme ympäristön kannalta kestävämpien ja terveellisten ratkaisujen luomisessa.

INNER on joukko intohimoisia tilasuunnittelun ammattilaisia

 

Olemme joustava ja osaava joukko intohimoisia ammattilaisia. Olemme tehneet töitä yhdessä vuosia ja täydennämme toistemme osaamista. Meillä on vahva näkemys ja periksiantamaton asenne. Me uskomme jatkuvaan kehittymiseen, yhdessä tekemiseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Tarinamme

INNER on tamperelainen, nuori ja ketterä sisustusarkkitehtitoimisto. Toimimme ympäri Suomen ja olemme toteuttaneet projekteja myös Eurooppaan. Tarinamme on alkanut jo kauan ennen yrityksen perustamista 2020 yhteisistä tavoitteista ja näkemyksestä.

 

Osakkaamme ovat tutustuneet toisiinsa luovien alojen kollektiivissa Tampereella toiminimiyrittäjinä. Toistensa projekteissa apuna olemalla työtavat ja ajatukset kohtasivat. Yhdessä työskentelyn lomassa kummankin suunnittelijan vahvuudet täydentyivät. Hanna-Marie ja Anna suunnittelivat ensimmäisen laajan suunnittelukokonaisuuden yhdessä vuonna 2017, jolloin yhdessä tekemisen edut ja mahdollisuudet kasvuun konkretisoituivat. Innostus ja intohimo hyvinvoinnin edistämisestä tilasunnittelun keinoin uskottavamman kokoonpanon avulla oli ensi kerran esillä.

 

Yhteisen kollektiivin muuttaessa hieman muotoaan ja sisustusosaajien lisääntyessä osaajat kehittelivät yhteistä brändiä, jonka alla olisi useampi pienyrittäjä. Projekti ei ottanut tuulta alleen, mutta halu tehdä asiat vieläkin paremmin säilyivät. Annan jäätyä äitiyslomalle 2019 Hanna-Marie liiketoiminta kaasvoi ja yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi.  Työntekijöistä huolimatta työn tekeminen tuntui yksinäiseltä ja projektien läpivieminen ei ollut niin jouhevaa kuin ennen. Myös Anna koki, että töihinpaluu äitiysloman jälkeen olisi hyvä aika tehdä isompia muutoksia ja lounaspalaveri muuttui päätökseksi aloittaa yhteisen yrityksen, INNERin kehittäminen.

 

Suhtaudumme jokaiseen projektiimme intohimolla ja pyrimme tarjoamaan kokonaisvaltaisen kumppanuuden tilaprojekteihin. Uskomme tekemiseemme ja meille INNER on matkansa alussa. Haluamme sinut matkaamme mukaan, kohti kestävämpää ja laadukkaampaa rakennettua ympäristöä ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tästä meidät tunnetaan

Joustava & ketterä

Olemme oikeasti joustavia ja ketteriä, myös projektin sisällä. Jokainen suunnitteluprosessimme muokkautuu asiakkaamme ja projektin mukaan ja pienenä toimistona pystymme ketterästi mukautumaan erilaisiin tilanteisiin myös laajan kollegaverkoston avulla
Projektinhallintakokemus

Meillä on vuosien kokemus laajoista tilasuunnitteluhankkeista, jossa hoidamme kokonaisuuden luotettavasti suunnittelusta tilojen käyttöönottoon. Tunnemme ja osaamme rakennushankkeiden hierarkian ja erilliset projektityypit ovat meille arkipäivää.
Toteutuksen ymmärrys


Meillä on poikkeuksellisen vahva ymmärrys rakentamisesta. Pääsemme kustannustehokkaaseen lopputulokseen, kun otamme huomioon myös toteutuksen.

Korkealaatuinen suunnittelu

Suhtaudumme jokaiseen projektiin intohimolla ja valttimme on laadukas, kustannukset huomioiva suunnittelu ja loppuun saakka hiotut ratkaisut.
Luotettava kumppani

Yli puolet asiakkaistamme palaa meille ensimmäisen valmistuneen projektin jälkeen. Meillä on pitkäkestoisia asiakkuuksia ja asiakkaidemme luottamus.
Turvaluokitellut toimitilat

Uusi toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa ja Suomen suojelupoliisi on auditoinut toimitilamme TL3 mukaan.
Taukotilan suunnittelu

Ympäristöarvomme

INNER on synytynyt halusta kehittää ihmisen hyvinvointia sekä suunnitella laadukasta ja kestävää rakennettua ympäristöä. Olemme sitoutuneet kehittämään keinoja laadukkaiden ja kestävien tilojen suunnitteluun. Arvostamme ja kunnioitamme olemassa olevia materiaaleja, tiloja ja arkkitehtuuria. Kestävyys on päivittäisessä suunnittelussamme visuaalisuuden ja toiminnallisuuden rinnalla yhtä arvokas suunnittelun peruselementti. Näistä kolmesta elementistä muodostuu laadukas tila, jossa ihminen voi hyvin. 

 

Hankimme aktiivisesti tietoa vastuullisten päätösten tueksi. Teemme yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja pyrimme omalta osaltamme pienentämään rakentamisen hiilijalanjälkeä. Otamme asiakkaidemme kanssa aktiivisesti puheeksi ympäristöarvot jo ennen suunnittelua.

 

Olemme allekirjoittaneet Finnish Interior Architects & Interior Designers declare Climate & Biodiversity Emergency -julistuksen ja sitoutuneet toiminnassamme julistuksen tavoitteisiin. Tilasuunnittelijoiden ilmasto- ja biodiversiteetin hätätilajulistus on osa kansainvälistä rakennetun ympäristön vetoomusta. 

Tällä tiimillä käymme kiinni tiloihinne

Hanna-Marie Naukkarinen

sisustusarkkitehti SIO, SI, palvelumuotoilija
perustajaosakas, toimitusjohtaja
040 551 3587
hanna-marie@innerinterior.fi

Innostuva visionääri, joka paneutuu ja syventyy suunnitteluun hurjalla intohimolla. Hänellä on hallussa kokonaispaletti, projektinjohtaminen sekä tekninen toteutus. Valtavasti kokemusta laajojen tilanhankkeiden läpiviennistä. 

Anna Autio

sisustusarkkitehti, SIO
osakas
044 340 7474
anna.autio@innerinterior.fi

Anna on luova visualisti ja idealinko. Järkevät ratkaisut ja visuaalisesti hienot kokonaisuudet ovat Annan erikoisosaamisalaa. Annan johdolla visuaalinen kokonaissuunnittelu etenee jouhevasti ja järkevästi. 

Nanna Pajula

toimistokoordinaattori, myynti,
markkinointi

050 552 0090
nanna.pajula@innerinterior.fi

Nanna luovii sujuvasti toimistokoordinaattorin ja myynnin välissä ja hoitaa meillä numerot kuntoon. Nannan räiskyvä ja iloinen persoona on piristävä lisä tiimissämme. Hänelle on luontevaa kohdata ihmisiä ja juttua riittää. 

Niko Huttunen

arkkitehti,
suunnittelija

050 345 6700
niko.huttunen@innerinterior.fi

Niko on kovan luokan ammattilainen ja fasilitaattori, teknisten pulmien ratkaisija. Visualisointi ja mallintaminen sekä tehokkaat ja kekseliäät ratkaisuideat tekniseen toteutukseen ovat Nikon parasta antia.