¨ Lue tarinamme ja mistä meidät tunnetaan - INNER Sisustusarkkitehdit

MEISTÄ

Tahtotilamme on työskennellä ihmisen hyvinvoinnin vuoksi

 

Intohimonamme on hyvinvointi ja kaikkea toimintaamme ohjaa perimmäinen ajatus siitä, että olemme olemassa ihmisten hyvinvoinnin vuoksi. Keskitymme jokaista projektia tehdessämme loppukäyttäjään, ihmiseen. Se on mahdollista vain, kun tarpeet ja toiveet ymmärretään syvällisemmin.

Tavoitteemme on luoda laadukkaampaa ja kestävämpää rakennettua ympäristöä

 

INNER on perustettu halusta tehdä asiat paremmin. Uskomme laadukkaiden, hyvin suunniteltujen tilojen pitkäikäisyyteen ja positiiviisiin vaikutuksiin ihmisten hyvinvoinnissa. Tunnistamme ja kehitämme rooliamme ympäristön kannalta kestävämpien ja terveellisten ratkaisujen luomisessa.

INNER on joukko intohimoisia tilasuunnittelun ammattilaisia

 

Olemme joustava ja osaava joukko intohimoisia ammattilaisia. Olemme tehneet töitä yhdessä vuosia ja täydennämme toistemme osaamista. Meillä on vahva näkemys ja periksiantamaton asenne. Me uskomme jatkuvaan kehittymiseen, yhdessä tekemiseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Innerin tarina

 

Olemme tamperelainen, nuori ja ketterä sisustusarkkitehtitoimisto. Haluamme rakentaa ihmisille parempia tiloja, unohtumattomia elämyksiä ja olla mukana luomassa ja auttamassa menestyviä yrityksiä ja yhteisöjä.

 

Olemme toimineet alan yrittäjinä vuodesta 2013. Lähes koko tämän ajan Hanna-Marie ja Anna ovat tehneet yhteisiä projekteja ja luoneet tiiviin ja tehokkaan tavan työskennellä asiakkaiden hyväksi. Vuoden 2021 alusta parivaljakko yhdisti voimansa, kokemuksensa sekä näkemyksensä ja syntyi uutta nimeä kantava yritys INNER.

 

Ongelmanratkaisu on meille luontaista ja se on luovuutemme perusta.

Tästä meidät tunnetaan

Joustava & ketterä

Olemme oikeasti joustavia ja ketteriä, myös projektin sisällä. Jokainen suunnitteluprosessimme muokkautuu asiakkaamme ja projektin mukaan ja pienenä toimistona pystymme ketterästi mukautumaan erilaisiin tilanteisiin myös laajan kollegaverkoston avulla
Projektinhallintakokemus

Meillä on vuosien kokemus laajoista tilasuunnitteluhankkeista, jossa hoidamme kokonaisuuden luotettavasti suunnittelusta tilojen käyttöönottoon. Tunnemme ja osaamme rakennushankkeiden hierarkian ja erilliset projektityypit ovat meille arkipäivää.
Toteutuksen ymmärrys


Meillä on poikkeuksellisen vahva ymmärrys rakentamisesta. Pääsemme kustannustehokkaaseen lopputulokseen, kun otamme huomioon myös toteutuksen.

Korkealaatuinen suunnittelu

Suhtaudumme jokaiseen projektiin intohimolla ja valttimme on laadukas, kustannukset huomioiva suunnittelu ja loppuun saakka hiotut ratkaisut.
Luotettava kumppani

Yli puolet asiakkaistamme palaa meille ensimmäisen valmistuneen projektin jälkeen. Meillä on pitkäkestoisia asiakkuuksia ja asiakkaidemme luottamus.
Turvaluokitellut toimitilat

Uusi toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa ja Suomen suojelupoliisi on auditoinut toimitilamme TL3 mukaan.

Tällä tiimillä käymme kiinni tiloihinne

Hanna-Marie Naukkarinen

sisustusarkkitehti SIO, SI, palvelumuotoilija
perustajaosakas, toimitusjohtaja
040 551 3587
hanna-marie@innerinterior.fi

Innostuva visionääri, joka paneutuu ja syventyy suunnitteluun hurjalla intohimolla. Hänellä on hallussa kokonaispaletti, projektinjohtaminen sekä tekninen toteutus. Valtavasti kokemusta laajojen tilanhankkeiden läpiviennistä. 

Anna Autio

sisustusarkkitehti, SIO
osakas
044 340 7474
anna.autio@innerinterior.fi

Anna on luova visualisti ja idealinko. Järkevät ratkaisut ja visuaalisesti hienot kokonaisuudet ovat Annan erikoisosaamisalaa. Annan johdolla visuaalinen kokonaissuunnittelu etenee jouhevasti ja järkevästi. 

Nanna Pajula

toimistokoordinaattori, myynti,
markkinointi

050 552 0090
nanna.pajula@innerinterior.fi

Nanna luovii sujuvasti toimistokoordinaattorin ja myynnin välissä ja hoitaa meillä numerot kuntoon. Nannan räiskyvä ja iloinen persoona on piristävä lisä tiimissämme. Hänelle on luontevaa kohdata ihmisiä ja juttua riittää. 

Niko Huttunen

arkkitehti,
suunnittelija

050 345 6700
niko.huttunen@innerinterior.fi

Niko on kovan luokan ammattilainen ja fasilitaattori, teknisten pulmien ratkaisija. Visualisointi ja mallintaminen sekä tehokkaat ja kekseliäät ratkaisuideat tekniseen toteutukseen ovat Nikon parasta antia.