¨ Asuminen - INNER Sisustusarkkitehdit

ASUMINEN

Suunnittelemme toimivia ja elämyksellisiä asumisen ja vapaa-ajan tiloja ihmisille

Palvelemme monipuolisesti erilaisia rakennuttajia asumisen tilojen suunnittelussa. Muuntaudumme erilaisten hanketyyppien tavoitteiden mukaan oli tavoitteena kustannustehokkuus, erittäin vaativa korkean tason suunnittelu, palveluasuminen tai vapaa-ajan elämyksellisten palveluiden tarjoaminen.

 

Sijoittajille ja rakennuttajille

Olemme sijoittajien apuna asuntorakentamisen hakkeissa, kun tavoitteenasi on erottautua tuotteella tai laadulla. Ymmärrämme rakentamisen kustannukset, osaamme taidokkaasti priorisoida ja hyödyntää kustannustehokkaita materiaaleja, kun halutaan kohteeseen pientä lisää, mutta tietyin kustannuksin. Suunnittelemme vaihtelevia visuaalisia konsepteja erilaisiin hintatasoihin.

Autamme huomioimaan kohderyhmän tarpeet ja suunnittelemaan kalustukset ja varustetasot käyttäjien tarpeiden mukaan. Autamme myynnissä sisustussuunnitelmien lisäksi sisällön tuottamisessa esimerkiksi luomalla yhteisen tarinan asuntojen visuaalisen ilmeen taakse silloin, kun rakennetaan unelmien koteja. Olemme oiva apu visuaalisen viestinnän ja materiaalien tuottamiseen. Olemme tukenasi brändin kehittämisessä aina markkinointiin ja esitteiden tekemiseen saakka.

 

Yksityiset residenssit

Olemme erikoistuneet erittäin korkean tason tila- ja sisustussuunnitteluun yksityisille asiakkaille. Osaamisemme on parhaimmillaan silloin, kun toteutetaan laajoja remontteja tai luodaan kokonaan uusia koteja vaativille asiakkaille. Hankkeissa päästään parhaimpaan lopputulokseen, kun olemme mukana arkkitehtisuunnittelun luonnosvaiheesta saakka. Erityisosaamisemme ja ajatuksemme laadusta ulottuu paljon sisustuksen pintoja syvemmälle. Kerromme suunnitelluista kohteista ja osaamisestamme mielellämme lisää. 

 

Asuminen palveluna

Palveluasumisen ratkaisuissa korostuvat niin asukkaiden kuin henkilöstön hyvinvointi. Ensiarvoisen tärkeää on toiminnallisuus ja viihtyvyys. Olemme suunnitelleen useita erilaisia vaativia terveydenhuollon tiloja sekä asumisen tiloja. Meillä on ammattitaito yhdistää nämä elementit toimivan ja viihtyisän palveluasumisen tiloihin.

 

Elämykselliset asumisen palvelut

Vapaa-ajan asumisen kohteita, kuten hotelleja, mökkejä tai asuntoja suunniteltaessa korostuu palvelumuotoilun osaamisen tärkeys sekä asiakkaan näkökulman ymmärtäminen liiketoiminnan osana. Vaativat asiakkaat hakevat elämyksiä ja helppoutta. Kohderyhmälle tarkasti ideoidut kekseliäät, visuaalisesti näyttävät kaikkia aisteja hivelevät kokonaisuudet jäävät mieleen ja ne muistetaan. 

Sisustussuunnittelu – 3D visualisoinnit – väri- ja materiaalisuunnittelu – tekstiilisuunnittelu – valaistussuunnittelu – kalustesuunnittelu – projektijohtaminen – kilpailutus – ohjeistus – talotekniikan yhteensovitukset – budjetointi